Kostenbesparend bouwen

Hoogwaardig bouwen, ook bij kleine volumes rendabel

De eisen aan gebouwen worden steeds hoger. Met Isotex overtref je de strengste normen en houd je de bouwkosten in de hand.

Arbeidskosten maken vaak wel 50 procent uit van de totale bouwkosten. Met Isotex kunnen die flink naar beneden. De bouwblokken en andere elementen zijn namelijk eenvoudig en zeer betrouwbaar te plaatsen. Dat maakt bouwen ook bij kleine volumes al snel rendabel.

Revolutionair bouwsysteem

Isotex verkort de bouwtijd en verlaagt de kosten

Isotex-blokken worden droog gestapeld en daarna gevuld met licht gewapend beton. Een eenvoudige en snelle bouwwijze waarbij geen specialistische vakkennis benodigd is. Ook als het gebouw aan de hoogste eisen moet voldoen.

Het Isotex-systeem neemt je veel werk op de bouwplaats uit handen door de diversiteit aan blokken en biedt het de flexibiliteit om in elk bouwproject een optimaal resultaat neer te zetten, ongeacht het ontwerp.

Ecobrix levert ook een hele reeks speciale Isotex-blokken en andere elementen voor verschillende toepassingen. Zo is er bijvoorbeeld een half blok, een hoekblok, een vloerrandblok, een lateiblok en een pijlerblok. Daarmee zorgt u eenvoudig voor luchtdichte afwerking zonder tijdverlies.

Voorbeelden van isotex blokken:

Snelle verwerking

Alles-in-één-oplossing om te voldoen aan de hoogste eisen

Isotex is een totaaloplossing voor bouwprojecten met hoge eisen aan wanden en vloeren. Daarmee zet u gebouwen neer die excellente prestaties leveren, in minder tijd en tegen aanzienlijk lagere kosten.

Met de Isotex-blokken en -vloerdelen bouwt u in no-time het casco. Maar u bent ook meteen in staat te voldoen aan de hoogste normen voor geluidsisolatie, brandwerendheid, energieneutraal bouwen en zelfs aardbevingsbestendigheid. Aanvullende kostbare maatregelen en het inzetten van specialistische disciplines zijn niet meer nodig. Dat scheelt veel bouwtijd en -kosten en reduceert het risico op faalkosten.

Maatvast

Bouwen precies volgens plan

Isotex-blokken en -vloerelementen kennen een zeer hoge maatvastheid onder vrijwel alle omstandigheden. Dat voorkomt verrassingen tijdens en na de bouw, en vermindert vertragingen en eventuele faalkosten.

Zelfs bij grote temperatuurschommelingen vertonen Isotex-blokken en -vloerelementen geen scheurtjes, vervormingen of andere veranderingen. Ook optrekkend bodemvocht dringt nauwelijks in de blokken door.

Advies kostenbesparend bouwen

Profiteer van maximale kostenbesparing

Wil je zo efficiënt mogelijk aan de slag met Isotex? We helpen je graag met advies, haalbaarheidsstudies, calculatietools en ondersteuning bij de planning en op de bouwplaats. Maak gebruik van onze kennis en profiteer van maximale kostenbesparing.